Wennen
Door: WereldskindjeYu151110
19 Maart 2012 | Nederland, Helmond
Wat waren de eerste weken wennen thuis. Ik moet nog steeds een slaapritme vinden. Al heb ik al wel een aantal nachten doorgeslapen.
Ook moet ik leren om de aandacht van papa en mama te delen met Ebbe. Ik kan erg jaloers worden als Ebbe bij papa of mama zit. Dan zet ik een keel op en gooi mezelf heel dramatisch op de grond. Ja, ik denk dat ik maar acteur wordt.
Ebbe kan de aandacht al beter delen. Hij is weer naar Ariena (de gastouder). En dat is erg goed voor hem. Lekker zijn eigen ding doen.
Daardoor is hij thuis ook makkelijker. Al moeten papa en mama toch nog best veel mopperen.
Ebbe en ik kunnen ook erg goed samen spelen. En stoeien.
Ik ben een echte deugniet. Ik probeer overal op te klimmen. En daardoor ben ik ook al een paar keer gevallen.
Ook probeer ik mijn zin te krijgen, maar papa en mama trappen niet in mijn drama. Helaas.
Ik ben ook al bij kleine oma geweest. En nog een paar keer bij oma Oss.
Gisteren was Tanke bij ons. Dat was erg leuk.
Papa is vorige week naar het werk geweest. Deze week moet hij ook werken. Dit was erg wennen voor ons.
Maar mama moest nog veel doen met mij. Eerst naar de huisarts. De dag daarna naar de gemeente. En de dag daarna kwam er iemand van het consultatiebureau.
Dus meteen een drukke week voor mama. En zaterdag moest papa meteen naar een beurs. Was hij alleen zondag maar thuis.
Vandaag is Karen met Xem geweest. Dat was leuk. Mama en Karen hebben lekker geklets en Ebbe, Xem en ik hebben lekker gespeeld.
En lekker met zijn alle een boterham gegeten, maar ik was zo moe dat ik aan tafel in slaap viel.
Nu ben ik lekker in de tuin aan het spelen met Ebbe.
Bij deze wil ik ook laten weten dat papa en mama het tijd beginnen te vinden voor bezoekjes. Zodat degene die willen mij kunnen leren kennen.
Wel alleen overdag, omdat ik 's avonds rust nodig heb anders slaap ik slecht.
Bel of mail even van te voren. Door de planning kan het zijn dat het soms een tijdje duurt voordat jullie terecht kunnen, maar hopelijk hebben jullie daar begrip voor.
Tot de volgende keer of misschien tot ziens.
19 Maart 2012 - 13:49
Oma Uit Oss:
Dat je een kleine grote boef bent heeft oma al gemerkt. Maar dat hoort er ook een beetje bij. Oma vindt het heel fijn dat je nu oma niet kan komen één keer in de week naar oma komt. Dan wordt onze band net zo hecht als met Ebbe. Maar wij houden al net zoveel van jou als van Ebbe onthoudt dat goed! Lieve knuffels oma -
19 Maart 2012 - 13:53
Marijke Verhoeven:
Zo te lezen gaat het al erg goed thuis.
Ik wens jullie heel veel geluk toe met zijn viertjes en geniet er maar lekker van. -
19 Maart 2012 - 13:56
Joosten-team:
Hai, Wat een lieve foto's weer!
De kleine man lacht steeds meer op de foto's. Veel minder gespannen vind ik! Super.
Ik ga zo meteen gelijk een afspraak reserveren ;-)
liefs! -
19 Maart 2012 - 14:07
Els:
Hoi luitjes,
Wat een leuk verslag, weer. Tja, voor iedereen wennen aan 't normale ritme. Hebben jullie die foto van Richard nog gezien in die advertentie van jullie werk?
Hopelijk kunnen we Yu ook bij KoBra gauw bewonderen. -
19 Maart 2012 - 14:13
Joke Kuitert:
Je hoeft niet snel aan elkaar te wennen,als het maar gebeurt. Goede dingen hebben tijd nodig.
Liefs voor jullie allen. -
19 Maart 2012 - 14:37
Karen:
Wij vonden het supergezellig vandaag. De tijd vloog voorbij :-). Doen we snel weer een keertje!! Hele dikke kus van ons en blij je weer te hebben gezien!!
dikke kus Karen en Xem -
19 Maart 2012 - 15:04
Esther:
Ha boeven, ik kom graag live jullie streken ervaren! ;) Tot donderdagochtend misschien al? Koor van jullie mam. knuffels -
19 Maart 2012 - 15:22
Odette & Vincent Van Der Koelen:
Heej Yu, Ebbe en papa en mama,
Wat fijn om te lezen dat het goed gaat. Hopelijk kunnen we snel een keertje iets afspreken (ijsje eten???)
Quinn geniet ook lekker van het buiten zijn, zeker nu het mooi weer is.
Heel veel kusjes,
Odette & Vincent en Quinn -
19 Maart 2012 - 16:06
Nolda Swinkels:
Hallo lieve mensen.
Natuurlijk is het wennen voor jullie allemaal, maar het komt allemaal wel goed. Leuke foto's weer. Ik kom graag een keertje op bezoek maar dan bel ik wel eventjes. Ik wens jullie heel veel geluk saampjes, en gauw tot ziens.
Groetjes, Nolda. -
21 Maart 2012 - 10:24
Tante Yvonne:
hallo samen,
ja inderdaad is dit alles even wennen en ik wil dit zeker van dichtbij gaan bekijken.
wil graag een x bij jullie langs komen
misschien op een vrijdag ,bethel is dan ook vrij en wil samen met mij en xavi langs komen .
leuk toch kunnen jullie met zijn drieen spelen .
hoor wel wanneer t uitkomt
groetjes en dikke knuffels ,maar dan wel samen delen he .
God bless,liefs -
22 Maart 2012 - 19:01
Tante Mieke:
Hoy lieverds,
Ik zat even zonder computer en kon dus de laatste berichten niet lezen. Nu ben ik weer online. Het is gek hoe snel je zo'n ding mist!
Ik ben benieuwd Ebbe en Yu wat voor instrumenten jullie gebruiken als je boven de 70 bent om met elkaar te communiceren!
Maak het pappa en mamma niet al te lastig, Yu, geniet van elkaar en jaloers zijn hoeft niet, want ze houden van jullie allebei evenveel.
Ik vind het leuk, dat er al een afspraak staat, al duurt het nog wel lang.
Dikke knuffel voor de beide jongens en liefs voor jullie ouders.
tante Mieke