Leuke dag, weer naar de muur - Reisverslag uit Beijing, China van Yu Schiphorst - WaarBenJij.nu Leuke dag, weer naar de muur - Reisverslag uit Beijing, China van Yu Schiphorst - WaarBenJij.nu

Leuke dag, weer naar de muur

Door: WereldskindjeYu151110

Blijf op de hoogte en volg Yu

27 Februari 2012 | China, Beijing

Vanochtend vroeg op. Daar moesten mijn broer en ik even aan wennen.

Maar om half negen stond de bus klaar om weer naar de Chinese muur te gaan.
In de bus hadden we leuke muziek van René. K3 enzo. Echt gezellig. Iedereen zong, en ik sliep.
Dit keer zijn we naar een ander stuk muur gegaan. Hier konden we met een gondel omhoog. Eerst moesten we ons door een souvenirsstraatje slaan. Weer "nais prais, doe Yu wanne baai" Echt nie

Eindelijk kwamen we bij de gondels. Mama vond het wel een beetje eng. Wat gingen we hoog. Maar alles beter dan lopen. Wat was het hier mooi. Wat een mooi uitzicht. Weer heel anders dan het vorige stukje muur.

Naar beneden gingen we weer met de gondel. Net een achtbaan zei Ebbe.
Weer langs allerlei kraampjes waar we niets wilden kopen. Op bijna iedere tree kwam er iemand voor ons staan. Ebbe zei tegen een mevrouw "Hou Op"

Beneden stond Paul al met Lynn. Op naar de koffie. Die was lekker.
Daarna naar de bus, maar eerst nog een broodje gehaald.
Dit keer hadden we een sesamstraat cd aan. Ook deze was leuk.

Bij het hotel stond Eric ons al op te wachten. Hij had al onze papieren bij zich. In mijn paspoort staat nu een visum waarmee ik Nederland in mag. Er zit ook een brief voor de gemeente Helmond bij dat ik meteen Nederlander ben bij inschrijving. (Tante Linda heeft een afspraak gemaakt op het stadskantoor op één maart. Dat is bijzonder omdat dat de eerste verjaardag van opa is waar hij zelf niet meer bij is.)
Papa en mama zijn erg blij dat nu echt alles rond is in China.
Papa en mama hadden ook een naamstempel voor mij besteld en een rol met mijn naam erop. Deze had Eric ook bij zich. Wat erg leuk was, was dat Eric voor alle nieuwe kindjes een kadootje had. Chinese stokjes om mee te eten. Echt heel mooi.

Even naar de kamer om te spelen, met oma geskypt en daarna met Odette, Vincent en Quinn bij de pizzahut gegeten. Erg lekker, maar een beetje teveel.

Nu nog even spelen en dan het ene laatste nachtje slapen.

• 27 Februari 2012 - 12:17

Joosten-team:

Graag gedaan hoor!
    Heidi wil je nog dat ik iets meebreng op schiphol? draagzak, buggy, jasje??
    Als we iets kunnen doen om jullie aankomst handiger te maken, laat je het dan even weten?
    Fototoestel gaat mee!
    heerlijk he?, om alles in te pakken nu. Moest je een extra koffer kopen? ;-)
    voor alle extra spullen die jullie aangesmeert zijn en die Karen tot een bodem prijs heeft gekregen door af te dingen ? ;-)
    schattige foto's weer!
    tot snel! xxxx

• 27 Februari 2012 - 12:17

Joosten-team:

Graag gedaan hoor!
    Heidi wil je nog dat ik iets meebreng op schiphol? draagzak, buggy, jasje??
    Fototoestel gaat mee!
    heerlijk he?, om alles in te pakken nu. Moest je een extra koffer kopen? ;-)
    schattige foto's weer!
    tot snel! xxxx

• 27 Februari 2012 - 14:03

Oma Uit Oss:

Wat een mooie foto's weer, vooral die waar jullie met zijn viertjes opstaan. Geweldig. Jullie straks nog één nachtje slapen en wij nog twee. Maar......het schiet op. Lieve knuffels oma

• 27 Februari 2012 - 16:03

Guus En Thea:

Hallo fam ter Schiphorst, wij willen jullie een hele goede en veilige terug reis wensen. Geniet nog heel even van het mooie China en we zien elkaar op Schiphol. Guus en Thea

• 27 Februari 2012 - 16:04

Suzanne Gijsbers:

Wat een leuke foto's weer! Zal het gewoon missen straks haha...WereldkindjesinBrouwhuis misschien een idee? Grapje! Slaap lekker...

• 27 Februari 2012 - 17:07

Tante Janneke:

Alvast een goede terugreis.
    Zal wat zijn met alle kindjes in het vliegtuig.
    Tot op Schiphol.
    Liefs. XXXX

• 27 Februari 2012 - 17:25

Fam Postma:

Hallo daar in het vere China !
    Wat fijn dat nu alle papier werk klaar is . En Heidi wat zie je er weer straalend uit ! . Wat prachtig de Chinese rol met Yu zijn naam .
    Wat een hoogte krijg er hier al hoogte vrees van , maar wel mooi dat jullie nu met zijn 4tjes de Chinese muur hebben beklomen , mooie foto ook . geniet er nog even van .
    Liefs en dikke xjes
    van uit Friesland

• 27 Februari 2012 - 18:46

Nolda Swinkels:

Heel mooie foto met jullie gezinnetje op de Chinese muur. Ik wens jullie een heel goede en veilige reis terug naar huis, en ik kom over een tijdje heel graag even bijkletsen. De hartelijke groetjes. Nolda.

• 27 Februari 2012 - 21:39

Jolanda Aarts :

Hallo saampjes,

Wat een mooie verslagen allemaal. Wat zal het een belevenis voor jullie allemaal zijn.

Ik wens jullie heel veel liefde en geluk met z'n viertjes en een hele goede terugreis.

Liefs Jolanda

• 27 Februari 2012 - 22:50

Margreet Vd Schaaf:

Hoi Goeikes;

Wat fijn voor jullie,weer lekker naar huis.
    Dan kan het pas echt beginnen....
    Heerlijk lekker genieten samen.
    SUPER:)
    Veilige thuisreis gewenst.
    Zorg goed voor elkaar :):):):)
    Veel liefs

• 28 Februari 2012 - 10:46

Van Uit Friesland :

Lieve Richard Heidi Ebbe & Yu .
    Bedankt voor al jullie mooie verhalen !
    We wensen jullie een goede terug reis .
    Liefs Groetjes
    Sjoerd Joke Giovanni Kian en een vlinder x van Gallyon*