Aankomst Schiphol en eerste weken thuis
Door: WereldskindjeYu151110
27 Februari 2012 | China, Beijing
Nog twee nachtjes slapen en dan is het zover. Dan vlieg ik met een groot vliegtuig helemaal naar Nederland, mijn nieuwe thuisland.
Ik kom met vlucht CA 345 rond 17.40u aan. Mijn papa, mama, Ebbe en ik vinden het erg leuk als we worden opgewacht. Iedereen is daarbij welkom. Denk niet: ik hoor daar niet bij. Als je het leuk vindt en denkt dat wil ik meemaken dan ben je van harte welkom.
De eerste weken thuis zullen voor mij wel erg wennen zijn. Daarom zullen papa en mama het bezoek goed regelen. Als er een keer nee gezegd wordt dan is dat niet persoonlijk. Maar dan denken ze alleen aan mij en zichzelf en Ebbe. Want ook zij zullen moeten wennen en regelmaat moeten vinden.
Voor de mensen in Brouwhuis: Als we een keer doorlopen is dat ook niet persoonlijk. Maar soms moeten er even snel boodschappen gedaan worden en dan kunnen we niet met iedereen blijven staan. Of we hebben even geen zin in aandacht.
Misschien tot op Schiphol en anders een andere keer. (Ik blijf de komende tijd nog wel af en toe een verslagje schrijven als in in Nederland ben en natuurlijk ook nog de laatste twee dagen)
27 Februari 2012 - 07:11
Oma Uit Oss:
Dan is het maar goed dat ik niet in Brouwhuis woon!!! Ik kan bijna niet wachten totdat ik jou op Schiphol in mijn armen kan sluiten. Maar wij hebben elkaar ook al een beetje leren kennen via skype. Jongens voor jullie nog 1 1/2 dag en voor ons nog 2 dagen. Liefs oma -
27 Februari 2012 - 07:22
Annerie:
Ebbe, Yu, Heidi en Richard,
Geniet nog samen van jullie laatste dagen in China.
Wij wensen jullie een goede vlucht en tot snel.
Heel veel groetjes Guido, Annerie, Marly en Nienke -
27 Februari 2012 - 07:32
Lieve Samen:
Schiphol zal vol worden want iedereen wil een glimp opvangen van jullie. Heel verstandig dat je de komende periode eerst samen bent, regelmaat vindt. Ebbe heeft het fantastisch gedaan en hij zal ook blij zijn als alles weer normaal is. Normaal met een broertje erbij.
Ik zal woensdag goed kijken en kom later wel eens een keertje naar Helmond. Geniet van de laatste loodjes!
Knuffels en liefs van tante Mieke -
27 Februari 2012 - 08:00
Ingrid Rooderkerken:
Ik wens jullie een hele fijne en vooral rustige vlucht. Wordt weer een bijzondere ervaring voor Yu. Hoop dat jullie snel je draai weer vinden als jullie eenmaal thuis zijn. Terug naar regelmaat, zowel voor jullie als de kinderen. Geniet van elkaar.
groetjes
Ingrid -
27 Februari 2012 - 08:48
Tante Janneke:
Fijne laatste dagen nog.
Probeer er ook nog een beetje van te genieten.
Tot op Schiphol.
Liefs. XXXX -
27 Februari 2012 - 08:54
Monique:
Geniet er samen nog van.
Alvast een goede terug reis naar nederland.
Liefs, en xxxxxxxxxxxxx
27 Februari 2012 - 09:26
Marieke En De Rest:
Team ter Schiphorst,
wij wensen jullie vanuit Oss alvast een hele goede terugreis en een heel warm en hartelijk thuiskomen. dat zal zeker wel goed komen daar op schiphol.
huilen geeft wel wat lucht...het moet er toch uit...dus gewoon doen!!
lieve groetjes Christien, Marieke, Richard en de meisjes -
27 Februari 2012 - 10:33
Marga:
Wat heb je dat goed omschreven. Jeetje dat het alweer bijna zover is dat jullie naar huis komen zeg. Ik zou zeggen geniet van de gweldige aankomst en neem daarna ook lekker de tijd voor jullie gezinnetje. Het is oh zo belangrijk om dan even saampjes te wennen aan weer een nieuwe situatie. Een hele goed vlucht terug naar huis, hopelijk valt die mee met 2 kleine hummeltjes.
Liefs Marga, Theo en Mergeline -
27 Februari 2012 - 11:09
Tante Yvonne:
ik heb daar alle begrip voor,natuurlijk hebben jullie alle tijd nodig om ook in nederland te wennen.
Ik Zal eens een x afspreken over een tijdje
om jullie te bezoeken,maar nemen jullie eerst de tijd om hier te wennen in nederland..
God love you,veel knuffels en groetjes uit nederland -
27 Februari 2012 - 11:53
Fam. Hemgenbergs:
Hallo Heidi, Richard, Ebbe & Yu,
Wij wensen jullie nog fijne laatste dagen in China en een hele goede terugvlucht!
Alle begrip, dat jullie eerst even met z'n viertjes aan de nieuwe situatie willen wennen. We zullen Yu vanzelf wel een keertje kunnen bewonderen.
José, Marco & Eva -
27 Februari 2012 - 13:37
Ariena:
Wat hebben jullie veel leuke dingen mee gemaakt en veel leuke mensen ontmoet. Ebbe je lijkt wel een beroemdheid zoals je steeds op de foto moet voor al die mensen. Natuurlijk zijn wij heel nieuwsgierig maar hebben natuurlijk begrip. Ik zie jullie wel een keertje. een hele goede terug reis naar Nederland.
groetjes van iedereen hier. -
27 Februari 2012 - 13:55
Caro:
Hoi lieve Richard,Heidi,Ebbe enYu
Geniet Nog even in china
Een hele goede reis terug helaas kan ik jullie niet ver welkomen op schiphol,maar daarna kom ik zeker na een afspraak bij jullie thuis,maar ga eerst thuis maar eens lekker van elkaar genieten.Heel veel liefde en geluk is bij z,n mooi gezin op z,n plaats.Liefs,knuffels xx caro -
27 Februari 2012 - 13:55
Caro:
Hoi lieve Richard,Heidi,Ebbe enYu
Geniet Nog even in china
27 Februari 2012 - 16:47
Judith:
Lieve Yu, Ebbe, Heidi en Richard,
Het was een genoegen om jullie reis door Yu's ogen mee te maken.
geniet van jullie laatste dag (inmiddels) in China en een hele goede reis terug naar Nederland. veel plezier en succes bij het vinden van een nieuwe regelmaat met zijn 4-tjes. we zien jullie vast gauw genoeg.
Groetjes Judith -
28 Februari 2012 - 08:23
Maria , Kennis Lieke:
Ontzettend leuk om jullie ervaring en genieten mee te kunnen maken.
Dank je wel daarvoor. Heel veel geluk en plezier met jullie mannen.
28 Februari 2012 - 11:30
Jan, Bianca En Sam:
Lieve mensen,
Wat hebben jullie een mooie reis gemaakt op weg naar jullie tweede wondertje.
Wij willen jullie bedanken dat we via deze weg alles mochten meebeleven.
En groot gelijk om het rustig aan te doen, want er komt zoveel op jullie als gezinnetje af.
Wij wensen jullie een hele fijne en veilige vlucht terug naar Nederland.
En misschien kunnen we jullie nog spotten op Schiphol, want volgens mij komen er nogal wat mensen.
Heel veel geluk met z'n viertjes.
Lieve groetjes,
Jan, Bianca en Sam (vrienden van René, Karen en Xem) -
28 Februari 2012 - 13:07
Suzanne Grimberg:
Bijna thuis, heerlijk, lekker in jullie eigen bed, zalig! Ben maar trots op Ebbe, zoveel indrukken voor zo'n klein mannetje, dat is niet niks, en dan ook nog als attractie gezien worden in China is echt niet leuk voor hem.
Geniet ervan op Schiphol!
Liefs Suzanne