Tempel van de Hemel
Door: WereldskindjeYu151110
21 Februari 2012 | China, Beijing
's Ochtends goed ontbeten. Ik ben alle papjes wel beu. Doe mij maar een boterham. Hier zijn die lekker zoet.
Daarna zijn we met Paul, Marike, Lynn en Syb en met Karen, René en Xem en met Vincent, Odette en Quinn naar de Tempel van de Hemel geweest. De portiers van het hotel hadden voor ons vier taxi's geregeld. En achter elkaar reden we weg. Onze taxi sloeg op een gegeven moment af. De chauffeur kreeg hem bijna niet aan de praat. Hij moest wel tien keer proberen en toen deed hij het gelukkig weer.
Bij de tempel waren allemaal mensen die ons dingen wilde aansmeren.
Het terrein van de tempel was erg mooi en groot. Er waren wat mensen aan het dansen en verderop waren ze aan het zingen. Er was iemandmet een lint aan het dansen. En papa en Paul vonden dat erg leuk. Zij gingen meteen meedoen. Daarna ging de rest ook meedoen. Dat was lachen.
De tempelpoorten waren ook mooi en de tempel zelf ook. Het hele terrein was erg groot en we hebben ver gelopen. Nou ja, papa, mama en Ebbe dan. Ik hing lekker in een soort hangmatje (dat we van odette en Vincent hebben geleend) aan papa's buik.
Toen we terug gingen moesten we aan een taxi zien te regelen. Ze probeerde ons erg af te zetten. Maar daar trapte de papa's en mama's niet in.
Karen heeft uiteindelijk een taxi geregeld voor hun gezin samen met de onze. Ze heeft flink kunnen dingen.
Het was erg druk onderweg naar het hotel. En we waren allemaal een beetje moe. Dus snel nog even een paar boodschappen gedaan en eten gehaald. Dit keer Chinees.
Daarna nog met oma geskyped en een beetje gespeeld. En toen was het alweer bedtijd.
21 Februari 2012 - 12:03
Tante Janneke:
Leuk dat jullie ook tijd hebben om dingen te gaan bekijken.
Herkenning voor mij.
Veel plezier nog.
Slaap lekker.
Liefs. XXXX
21 Februari 2012 - 12:13
Tante Janneke:
Leuk die foto van het line dancing.
Hebben jullie meegedaan? -
21 Februari 2012 - 13:11
Annerie:
Hoi ter Schiphorstjes,
Nog even snel alles bekijken op jullie site.
Voordat we vandaag aan ons laatste dagje carnaval beginnen.
Richard, wat dacht jij, als ik carnaval mis dan ga ik in China maar een pilsje pakken.
Groot gelijk hebben jullie, wij zullen er vandaag ook nog eentje of meerdere op jullie pakken!!!!
Wat is het toch geweldig om zo met jullie alles mee te mogen volgen.
En wat beleven jullie met z'n viertjes toch allemaal mooie dingen.
Heel veel groetjes van ons viertjes
Maar vooral ook xxx van de 2 vriendinnetjes van Ebbe en Yu -
21 Februari 2012 - 13:13
Nienke:
Ebbe, ik heb zaterdag en zondag weer heel veel snoepjes mogen gooien vanuit de kar met de optocht.
Weet je nog in Mierlo Hout bij de kerk.
Jij was er dit jaar helaas niet, maar dat maken wij nog wel goed met je.
xxx Nienke -
21 Februari 2012 - 15:32
Fam Postma:
Hallo Richard Heidi Ebbe & Yu .
Wat een mooie tempel en zo groot het lijkt wel of er geen eind aan komt maar prachtig om tezien .
( Wij lusten ook wel een lekker snoepje uit het vere China , zeggen Giovanni & Kian )
Lekker slapen en tot morgen .
Liefs Groetjes
van uit Friesland xxxx -
21 Februari 2012 - 15:59
Petra (mama Van Sem):
Sem en ik kijken elke dag jullie foto's en ik lees met veel interesse en vaak emotioneel jullie verslag. Wat een reis, zowel letterlijk als figuurlijk! En wat zie super team vormen jullie samen, dat gaat echt helemaal goedkomen! Veel plezier nog, geniet van elkaar en tot snel! -
21 Februari 2012 - 15:59
Tante Mieke:
Hou Klavertje vier,
Wat een enige foto van de twee mannetjes op het bed. Alsof ze elkaar al jaren kennen!
Fijn om al die mooie dingen te zien. Het is wat Janneke schreef, het roept herinneringen op. Maar ook zin om nog eens te gaan!
Lieve samen, geniet van alles.
Knuffels en liefs van tante Mieke -
21 Februari 2012 - 16:55
Suzanne Gijsbers:
Wat een geweldige foto van die twee mannen op bed. Heerlijk om te zien!! Liefs uit Brouwhuis -
21 Februari 2012 - 16:59
Suzanne Gijsbers:
Lees nu pas de reactie van tante Mieke haha. Grappig dat wij deze foto allebei zo leuk vinden... -
21 Februari 2012 - 18:34
Karin Loch:
Donderdagmiddag gaan we bij oma Lieke in Oss op de koffie! Gezellig!!!! -
21 Februari 2012 - 18:35
Ron & Ilona:
Hoi Luitjes,
Super dat jullie deze uitstapjes kunnen maken. Geniet er maar van.
P.S.
Kijk eens op jullie hyves pagina......
...leuke foto daar!
Groetjes uit Brouwhuis. -
21 Februari 2012 - 20:03
Joosten-team:
Allemaal al super reacties op jullie dagje en mooie foto's weer!
voor mij lastig om niet in herhaling te vallen ;-)
Ik zie julie stralen op de foto's echt heel leuk om te zien! Volgens mij is het heel erg gezellig daar ben maar wel blij dat jullie snel weer teug komen ;-)
Lekker genieten daar nog hoor! Rondom de zandstuve zie je dat niet ;-)
Heel veel groetjes en liefs van het joosten-team. xxxxxx -
22 Februari 2012 - 06:50
Fam. Schoenmakers:
Hoi, Hoi,
Zo te zien vermaken jullie je goed daar je ziet aan de foto's de ontspannen sfeer, heel fijn.
Nog veel plezier en tot volgende week.
Groetjes Karin en Wilbert