Lekker dagje
Door: WereldskindjeYu151110
20 Februari 2012 | China, Beijing
Ik heb de hele nacht in mijn eigen bedje geslapen. Even snikte ik wat om half twee, maar toen papa even over mijn wang wreef sliep ik meteen weer verder.
Vanochtend lekker lang in de ontbijtzaal geweest. Daarna zijn we met een aantal mensen naar de speeltuin geweest. Ik ben al met Ebbe van de glijbaan geweest. Ebbe heeft ook erg leuk gespeeld met de andere kindjes. Vooral met Lynn en Jing.
Toen hebben we lekker brood gehaald en dit op de kamer opgegeten. Lekker met smeerkaas.
Mama is daarna met Ebbe naar de grote supermarkt geweest. Papa heeft mij in bed gelegd en na tien minuten sliep ik.
Ebbe is in de buggy in slaap gevallen. We hebben allebei lekker lang geslapen.
Daarna was het borrelen op de bovenste etage. Nou ja, papa en mama deden borrelen. Ebbe en ik hebben lekker gespeeld. Dit gaat steeds beter met mij. Ik durf al alleen zonder papa of mama.
Ik verander echt met de dag. Sinds ik in Beijing ben voel ik me beter op mijn gemak. Ik lach meer en ik hoef niet meer de hele tijd vastgehouden te worden. Soms ga ik nog weleens huilen als ik het liever anders zie dan hoe het gebeurt. Ik zit dan met mijn hoofd tussen mijn benen hard te huilen. Maar papa en mama trappen er niet in. Dat heeft mw Hoo ze wel erg goed geleerd. Jammer....... maar dan stop ik maar weer met huilen.
's Avonds lekker op de kamer gegeten. En met oma geskyped. Ik zwaai al naar haar. En dan lach ik. Maar toen kreeg ik krampjes en vond ik het minder leuk.
De krampjes zijn nu over en ga ik lekker slapen............
20 Februari 2012 - 12:38
Oma Uit Oss:
Oma ziet je per dag veranderen. Je was nu zelfs Ebbe al aan het plagen door aan zijn oor te trekken. Dat wordt nog wat als jullie thuis zijn. Ik hoop dat je vannacht weer lekker slaapt en dan zie ik jullie morgen weer.
Veel liefs, mama, mams, oma -
20 Februari 2012 - 13:11
Paul, Marike En Lynn :
He hoi!
Wat hebben we het toch gezellig he Yu en Ebbe. Lekker spelen, lekker drinken, filmpjes kijken en maar hapjes snaaien. Dan hebben de papa's en mama's het maar saai: die kletsen de hele tijd, duh.
Dikke knuffels,
Lynn en Syb -
20 Februari 2012 - 13:24
Jolanda Kampert:
Hoi Hoi
Leuk zeg dat jullie zo fijn kunnen spelen met elkaar,ook leuke foto`s weer en die glijbaan super leuk. Ik ben blij dat je goed geslapen hebt en al wat aan het wennen bent met je grote broer,papa en mama.
Maak er verder nog maar een leuke dag van met z`n allen.
Groetjes Jolanda -
20 Februari 2012 - 14:24
Ron & Ilona:
Ja, je kunt duidelijk zien dat de spanning er af is.
Heerlijk dat de papierwinkel nu bijna in orde is; inderdaad, dan mag er wel een lekker pilsje op gedronken worden.
'Klein duimpje' zoals jullie schrijven, kruipt al lekker rond en staat al aan de tafel rechtop, echt geweldig om te zien.
Aan jullie kleding te zien op de foto's is het hier weer koud, maar het zonnetje schijnt en dan is een speeltuin heerlijk voor de kinderen (energie moet je toch kwijt).
Wij hopen dat jullie nog fijne dagen hebben met elkaar voor dat je weer naar huis komt.
Groetjes uit Brouwhuis. -
20 Februari 2012 - 14:46
Tante Janneke:
Leuk om te zien dat jullie zo genieten.
Zus, het zou ook leuk zijn om af en toe een foto van jou te zien.
Want volgens maak jij meestal de foto's.
Veel plezier nog.
Liefs. XXXX -
20 Februari 2012 - 15:25
Fam Postma :
Hallo, daar in het vere China .
Wat gezellig allemaal en fijn dat het zo goed gaat . en even van de glijbaan glijden met je grote broer Ebbe .
Geniet er nog maar even van .
Liefs en een fijne dag morgen !
Sjoerd Joke
Giovanni & Kian .
20 Februari 2012 - 17:32
Joosten-team:
Wat een lekker ding is die yu zeg! Die oogjes met pit, echt schattig.
In zijn koppie weet hij al hoe hij het wil hebben. Je zou er bijna intrappen als je dat schattige snoetje van hem ziet. Nog even en hij vertederd iedereen en iedereen doet wat hij wil ;-)
Ik ziet hier met een heel druk kind die me geen rust tot typen gunt.. morgen meer uitde sneeuw dus ;-) -
21 Februari 2012 - 20:16
Judith En Fabiënne W:
Wat een schatje! Met die lieve lach....