Laatste dag wachten op Yu
Door: WereldskindjeYu151110
12 Februari 2012 | China, Kanton
Snel zijn papa, mama en Ebbe gaan ontbijten. Wat lekker allemaal. Ebbe heeft Chinese rijstepap met fruiterin gegeten en een wafel met chocoladesaus.
Papa vindt alles lekker, mama moet nog een beetje wennen en eet liever de wat vertrouwdere dingen.
Daarna heeft mama alles uitgepakt en netjes geordend. Papa en Ebbe hebben lekker gespeeld.
Toen was de winkelstraat aan de beurt. Tja... wat zullen we daarvan zeggen. Het is een beetje een kruising tussen de markt en de Kalverstraat en dat gecombineerd met het gevoel wat je hebt als je in Turkije op vakantie bent.
Mama heeft gelukkig een pinautomaat gevonden waar zij kan pinnen. En een soort Starbucks. Dus mama helemaal blij. (En papa ook daardoor)
's Middags lekker ontspannen op de kamer. Wat gelezen en gespeeld. Ebbe heeft lekker een filmpje geken van het zandkasteel. Ik hoop dat ik binnenkort ook mee mag kijken.
Toen was het etenstijd en het werd...............McDonalds. De smaak is toch een beetje anders dan in Nederland vonden mama en papa. Vooral mama moet daaraan wennen, net als aan de luchtjes die overal hangen. Af en toe echt niet lekker.
Daarna lekker geskypt met Oma Oss en daarna met Tanke (Tante Janneke).
Mama heeft geinternet en lekker via Hyves gechat met José en met mijn nieuwe buurvrouw Karin. Dit was echt heel leuk. Karin meldde dat het met Quinty (de hond) erg goed gaat. Dit vond Ebbe fijn om te horen want hij mist haar wel.
Ebbe is samen met papa in bad geweest. Lekker gespetterd. Mama mocht van Ebbe alleen maar door het raam in de kamer kijken en niet op de badkamer komen.
Ebbe ligt nu lekker te slapen.
Nog één nachtje en dan zie ik mijn papa, mama en mijn broertje. Spannend.......
Lieve mensen ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn verhaaltje.
En morgen kunnen jullie mij zien op de foto's.
PS:
1. De temperaturen boven de verslagen kloppen niet. 38 graden is wel erg warm. Het is vandaag 19-20 graden geweest. Dat vonden mama en papa ook al erg lekker.
2. Vincent en Odette: Het is op deze kamer gelukkig niet zo warm als op de kamer in Beijing.
3. Annerie: Gefeliciteerd met het huwelijk van "je dochter". Hoe was het??
12 Februari 2012 - 11:52
Odette & Vincent Van Der Koelen:
Heej maatjes,
Wat hebben jullie een grote kamer zeg!!! Sodeju...
Trouwens onze kamertemperatuur in Taiyuan is stervens koud. Daarom kwam ik vannacht ook niet in slaap. De ramen zijn van enkel glas, vindt je het gek.
Wij wensen jullie morgen een mooie dag toe en zijn benieuwd naar jullie Yu. -
12 Februari 2012 - 11:55
Marloes:
Lieve Yu,
Wat moet het spannend zijn om morgen met papa, mama en je grote broer mee te mogen!! Ga er super van genieten! Geef ze maar een dikke knuffel. Ik kijk uit naar de foto's en volg jullie verhaal.
Marloes (collega van papa en mama) -
12 Februari 2012 - 12:04
Joosten-team:
Vanmorgen keurig naar de kerk geweest ;-) (Denise moest lezen, vandaar) en natuurlijk een kaarsje opgestoken voor Yu!
Dat gaat morgen dus helemaal goed komen!
Meteen goed gereden naar de kerk en niet er voorbij ;-)
Die kamer daar ziet er heel goed uit!
wat spannend daar in die hoek, dat kleine nu nog lege bedje! Morgen ligt daar een prinsje! Prinsje ter Schiphorst. helaas voor hem geen troonopvolger want die loopt daar al rond. Net als onze prins Willem houdt hij zich bezig met het waterschap zie ik wel ;-)
Ik ben heel erg benieuwd! Maar jullie kennende gaan jullie me alles vertellen!
Lieverds! heel, heel , heel veel geluk morgen!!!!
dikke kus! -
12 Februari 2012 - 12:17
Ingrid Rooderkerken:
Nog één nachtje. Geniet morgen van HET moment en laat je emotie lekker gaan. Heel, heel, heel veel plezier. Geniet, want kijk eens naar dat mannetje achter zijn spelcomputer. Die groeit onder je handen vandaan. Wat is hij al een stoere bink.
Lieve groetjes
Ingrid -
12 Februari 2012 - 12:19
Oma Uit Oss:
Wat een leuke foto's en wat leuk dat je gechat hebt met Karin en dat het met Quinty goed gaat ik had ook niet anders verwacht. Probeer wat te slapen vannacht want de komende nachten zouden wel eens anders kunnen zijn! Knuffel oma. (kaarsje bij opa brandt nog). -
12 Februari 2012 - 12:39
Jolanda Kampert:
Spannend allemaal ik ben blij te lezen dat het nu niet heel lang meer duurt dat Yu in beeld komt. Ben zeer benieuwd hoe Ebbe zal reageren na al dat wachten op zijn nieuwe kameraadje.
Als jullie weer terug zijn in Nederland wordt het echt tijd dat wij eens aan komen waaien voor een lekker bakkie.
En natuurlijk gewoon op hoe zal ik het schrijven/( kraam)visite.
Liefs en tot gauw weer
Jolanda -
12 Februari 2012 - 13:04
Oma Van Quinn:
Wat leuk,die verslagen.En wat een verschil in hotels.
Maar 1 ding is geen verschil.Morgen krijgen jullie je zoon ,en broertje.
Slaap nog ef lekker,en sta fit weer op.de dag zal best veel brengen. -
12 Februari 2012 - 13:08
Rene En Karen:
spannend bijna is het zover!! onze zoontjes ophalen. OOk hier begint de spanning toe te nemen!!! nog even aftellen en morgen snel elkaars foto's bekijken.
liefs karen -
12 Februari 2012 - 13:23
Trudie:
Ondanks dat ik jullie niet ken (je (schoon) moeder maar al te goed) zal ik weer eens reageren. Mooie verhalen. Zó, dat je er helemaal in mee gaat. Wat zal dat mooi zijn morgen voor jullie. Lang gewacht en nu is het zo ver. Geniet ervan maar zo te lezen zal dat wel lukken
Groetjes -
12 Februari 2012 - 13:25
Chantal :
Hoi daar ver weg,
Wat ontzettend leuk en spannend om op de hoogte te worden gehouden van jullie avonturen. Morgen zie je eindelijk je broer, papa en mama, en mogen ze eindelijk jou in hun armen sluiten. Ik zie dat je bedje al klaarstaat. Heel veel plezier nog en nog een paar uur.....
groetjes Chantal (oud klasgenoot van je papa) -
12 Februari 2012 - 13:41
Marietjevan Loosbroe:
Wat een spanning zullen jullie vandaag hebben als je weet dat eindelijk na maanden wachten jullie zoontje en broertje in de armen mag sluiten ik neem aan dat het natuurlijk eerst een beetje
wennen is en rustig moet beginnen.
het is denk ik wel een mooie reis-land om mee te maken.alvast proficiat met jullie zoontje en ik lees wel hoe het verder gaat-groetjes marietje -
12 Februari 2012 - 13:52
Rene En Karen Te Poel:
wauw wat een super grote kamer. die van ons is echt klein :-) Ach komt allemaal goed. Wat spannend allemaal he?! morgen krijgen wij onze kids. geniet geniet geniet ondanks de zenuwen. Hoor mij, ik loop hier te stuiteren hahaha
liefs karen -
12 Februari 2012 - 13:54
Fam Postma:
Hallo daar in het vere China .
Jee, wat hoog zitten jullie en wat een prachtig uit zicht .
En wat een geweldige kamer kan Ebbe & Yu morgen fijn spelen .
Wat spannend allemaal morgen is het zo ver en dan ..... kunnen jullie Yu in je armen sluiten . wens jullie heel veel succes en geluk .
Lieve Ebbe nog even en je kan je broertje een dikke kus geven .
liefs .
Sjoerd Joke
Giovanni Kian
En een vlinder kus van Gallyon* -
12 Februari 2012 - 14:21
Ellen Kastelijn:
Hoi Allemaal, wat spannend de laatste loodjes, we zijn er ook een beetje nerveus van hoor!!Echt zo leuk om jullie verslagen te lezen. Heel veel geluk met jullie viertjes en vanuit hier houden we het allemaal bij. En Ebbe,je ziet er super stoer uit achter de computer en wat leuk om jouw berichtjes te lezen, dat kan je al super goed zeg!!
Groetjes van Erwin Ellen Britt en Pleun
12 Februari 2012 - 16:29
Fam. Hemgenbergs:
Morgen is eindelijk de grote dag dat jullie Yu in jullie armen kunnen sluiten! Spannend! Hopelijk kunnen jullie een beetje slapen vannacht. Heel veel geluk morgen!
José, Marco & Eva (vriendinnetje van Ebbe bij gastouder Ariena) -
12 Februari 2012 - 16:57
Petra:
Hallooo liever overbuurtjes, tjonge wat hebben jullie een reis achter de rug zeg!! Fijn dat jullie alvast wat van de omgeving hebben gezien, wat een andere wereld is het daar in China zeg. Mooie hotelkamer, volgens mij van alle luxe voorzien. Als ik jullie verslagen goed heb gelezen is het morgen DE dag wanneer jullie Yu gaan ophalen. Ik wens jullie enorm veel plezier morgen en ik lees snel jullie avontuur over morgen.
Doehoeg, Petra, Rik, Anna en Emi -
12 Februari 2012 - 17:24
Folly Van Dijk:
Dat wordt een hele bijzondere dag morgen.... geniet ervan!!!
12 Februari 2012 - 18:03
Suzanne Gijsbers:
En nu is het dan echt bijna zover! Spannend! Ik ben erg benieuwd naar de eerste foto's van jullie gezinnetje! Heel veel plezier samen met dit heel bijzondere moment...xxx -
12 Februari 2012 - 18:14
Els Van Duijnhoven:
Hoi Heidi, Richard en Ebbe,
Wat wordt het nu spannend voor jullie. Nog maar een paar uurtjes. Geniet van elk moment. Ben erg benieuwd naar de foto's van jullie nieuwe spruit.
Groetjes, Els -
12 Februari 2012 - 18:31
Mark, Carla En Ming:
Heej wereld reizigers,
He, wat een heerlijk spannend idee, nog heeeeel even, en dan... ontmoeten jullie Yu.
En Yu ontmoet zijn papa, mama en grote broer.
Je kindje voor het eerst in je armen sluiten, wat een ontzettend bijzonder moment.
Liefs, Mark, Carla en Ming -
12 Februari 2012 - 18:45
Torina Morpey:
Ik wens jullie alle geluk toe , erg spannend allemaal Ik ben erg benieuwd naar je verhalen in de trein
groetjes Torina -
12 Februari 2012 - 18:50
Marga:
Kan alleen maar schrijven geniet geniet en geniet :-0
Marga Theo en Mergeline -
12 Februari 2012 - 18:53
Marga:
Oh en vergeet nu al bijna voor de 2de keer te zeggen dat jullie er een pracht van een zoontje en broertje bij gaan krijgen. Het is echt een heel lief schatje met een heel lief snoetje. -
12 Februari 2012 - 18:59
Tant Mieke:
Heel, heel fijne dag morgen.
Ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar de eerste reacties en foto's.
Knuffel en liefs van
tante Mieke -
12 Februari 2012 - 19:03
Karin :
Geniet van morgen! Ook hier een gemengd gezin, extra genieten.
Karin (mv een blonde en negroïde zoon en een Chinese dochter) -
12 Februari 2012 - 19:21
Tante Janneke:
Leuk dat we elkaar vanmorgen even gesproken hebben.
Geniet er morgen van.
Tot horens.
Liefs. -
12 Februari 2012 - 19:26
Ron & Ilona:
Hoi buurtjes, zo te lezen hebben jullie al een paar avonturen achter de rug. Super leuk die foto op de muur.
Wij maar denken dat je altijd "menu 14" moet bestellen, maar McDonalds is ook handig (en bekend, een beetje toch).
Hopelijk hebben jullie een goede nachtrust, die kan wel eens hard nodig zijn voor alle spannende dingen die te gebeuren staan.
Wij hier achter de computer kijken met spanning uit naar een mooie foto van de 2 mannen samen. Benieuwd hoe Ebbe dit vindt.
Wij wensen jullie in ieder geval veel plezier morgen als jullie Yu mogen knuffelen. Geef hem van ons ook alvast maar een dikke knuffel.
Groetjes uit Brouwhuis. -
12 Februari 2012 - 21:02
Guus En Thea Roelofs:
Hallo Heidi Richard en Ebbe, wat een loeier van een kamer hebben julie. En je zit ook behoorlijk hoog hé? Nog een paar uurtjes en jullie kunnen Yu gaan ontmoeten. Spannend hoor. Geniet er maar van. En Ebbe, dan eindelijk je lieve broertje knuffelen. Wij blijven jullie volgen door de prachtige verhalen die jullie op de side zetten. Heel veel liefs Guus en Thea -
12 Februari 2012 - 21:04
Jan, Bianca En Sam:
Nog een paar uurtjes, en dan mogen jullie Yu knuffelen.
Wat een bijzonder moment zal dat (weer) zijn.
We wachten hier in spanning af op de eerste gezinsfoto.
Heel veel plezier morgen en geniet van alles wat er op jullie pad komt.
Jan, Bianca en Sam (vrienden van René en Karen) -
12 Februari 2012 - 21:11
Annette Kellenaers:
Nog snel even op jullie site kijken voordat we hier gaan slapen. Spannend voor jullie! Het kriebelt zelfs hier in mijn buik als ik jullie mooie verhalen lees. Geniet van het moment morgen, en geniet heel veel meer de verdere dagen. Wat bijzonder dat jullie Yu op mogen gaan voeden. Wat zal hij het fijn hebben bij jullie. Liefs -
12 Februari 2012 - 22:05
Rene En Karen:
Nog een paar uurtjes!!!!! ooo de zenuwen gieren ook bij ons door ons lijf!! sterkte met de laatste uurtjes
knuf karen -
12 Februari 2012 - 23:13
Oma Van Quinn:
Kom op ,de laatste loodjes.
Ik waak over jullie allemaal.
En die wallen.....komt goed.
Groetjes -
13 Februari 2012 - 05:54
José:
En toen was het maandag.
Eindelijk DE GROTE DAG!!!
Geniet van het moment dat jullie Yu in je armen kunt sluiten en hem kunt knuffelen.
Ben de hele dag werken maar met mn gedachten bij jullie.
Liefs en een dikke knuffel voor jullie alle VIER.
Liefs.
13 Februari 2012 - 07:27
Annerie:
Hé, hé, eindelijk is het zo ver!
Geniet van deze hele bijzondere dag.
Wij vinden het ook erg spannend om straks de foto's van jullie te zien met Yu.
Het "huwelijk was" geweldig, we hebben een hele mooie dag gehad. Maar jullie dag vandaag is veel mooier.
Heel veel groetjes en liefs van Marly, Nienke, Guido en Annerie
p.s. Marly en Nienke vinden het geweldig om alles te lezen en de foto's van Ebbe te zien. En straks natuurlijk van Yu -
13 Februari 2012 - 08:54
Margreet Vd Schaaf:
Hoi Hoi;
Eindelijk is het zo ver:)
Wat fijn dat jullie elkaar in de armen kunnen sluiten.
Weg alle spanning,laat het maar los!
GENIET van dit moment.
Heel veel liefs -
13 Februari 2012 - 10:24
Astrid Brinkmann:
Lieve heidi, richard en ebbe,
de lang verwachte dag is dan daar............eindelijk!
We zijn in gedachten bij jullie.
geniet van deze mooie, bijzondere dag.
Het krijgen van een kindje is zo speciaal.
We zijn benieuwd naar de foto's en reactie van Ebbe!
Heel veel plezier,
x lieve groeten,
Astrid en Jeroen -
13 Februari 2012 - 12:16
Van Imke Voor Joe:
is je broer ebbe lif
vin je papa en mama lif
vint je ht raar dat je papa en mamma ronde oge hebe
voor ebbe xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx